Toiletpapir kan sagtens være kærlighed!

I dag ringede min kæreste over messenger video. Han stod i Lidl, som ikke er hans normale indkøbssted. Hvorfor han var lige der, kræver en forklaring.

Noget der måske ikke tales om, men som jeg tænker at mange kvinder oplever, så hermed gives tippet videre.

Anden gang jeg kom på besøg hos min dengang nye kæreste havde jeg en hel pakke toiletpapir med. Da jeg ankommer med min rejsetaske og en pakke toiletpapir under armen, kigger han undrende på mig og måske også lidt underligt. Han kunne tro at jeg led af kronisk diarre. Jeg har altså masser af toiletpapir udbryder han. Det vidste jeg godt, men som mange piger sikkert ved, så er der forskel på det. Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen. Noget toiletpapir fnulrer og det er ikke just lækkert og behageligt at rende rundt med toiletpapir i en kvindes nedre dele når vi har tisset.

I dag ringede han så fra Lidl med kamera på, for at sikre sig at han købte det rigtige og det er da fuldblods kærlighed og viser også at han gør sig umage. Det er bare toiletpapir, men eftersom han ved at det kan være et issue (også et tip til andre mænd, som måske ikke tænker over at det ikke er så lækkert at have rester af toiletpapir sidende som kvinde og ikke mindst endnu mere usexet hvis man skal være nøgne sammen og der så er uventet besøg af rester af toiletpapir). Så jeg har fundet det bedste efter min mening i Lidl. Floralys -soft and strong. Den findes også i 4-lags, men den er ikke lige så stærk. Det gør hverdagen bedre og helt klar mere sexet, at have det rigtige toiletpair, som ikke fnulrer i tissekonen 🙂

Blot et tip herfra – og Jeg ELSKER min kæreste, fordi han også tænker på de små ting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *