Neurotransmitteren Dopamin er pt. min føde!

Vildt som livet kan tage en drejning fra den ene dag til den anden. Det ved de fleste. Både dem der pludselig er blevet frataget en kær, blevet opsagt fra deres job, er blevet syge, har vundet i Lotto eller lign. Det er de ting der sker, mens livet banker derud af. Må indrømme at jeg i perioder har tænkt at hastighedsgrænsen indimellem er blevet overskredet mht. livsoplevelser. Ingen brok – blot en konstatering og med tanke på at alle oplevelser former os og gør os til de mennesker vi er.

Det er sådan livet er – det er hele tiden i bevægelse. Jeg prøver så godt jeg kan på at leve i nuet. Tage en dag ad gangen og ikke bruge energi på hvad jeg skal om en uge. Det har krævet træning for mig som kontrolmenneske, men øvelse gør mester og det har givet mig meget mindre ”stress”.

Jeg har været alene uden partner i over 4 år. Som I helt alene – hvis du slog mit navn op i ordbogen, var synonymet ”nonnekloster”. Mit sidste forhold var fyldt af kontrol, fremfor kærlighed. Ikke den bedste kombi.

Jeg har fået fyldt mit kærlighedsbarometer op af venner, familie og min hund. Bevares – det er ikke det samme, men jeg synes bestemt jeg har og får masser af kærlighed i mit liv. Jeg har on/off været på forskellige dating apps. I meget korte perioder, fordi jeg har svært ved at navigere i dem. Jeg synes det er svært at bedømme mennesker ud fra et billede og måske en meget kort tekst. Ved godt at det er øjnene der ”spiser” først, men i bund og grund er det indholdet af pakken der betyder noget. Sådan er det i hvert fald for mig. Og mht. indhold opdagede jeg, at jeg er voldsomt kræsen. Jeg har haft en indre dialog med mig selv om mine ”krav”, men blev enig med mig selv om at jeg altid hellere vil undvære end at nøjes. Mine veninder og familie har uafhængigt af hinanden sagt at jeg først ville finde en kæreste hvis jeg blev hovedkulds forelsket. Det bliver jeg ikke på datingsider eller på en walk and talk tur. Der skal lidt mere til.

Har i øvrigt meget sjældent været forelsket. Måske max 2 gange i mit liv. Jeg har været sammen med partnere jeg har elsket, men som jeg ikke har været forelsket i. Jeg tror ikke det er alle der oplever at blive forelsket. Det er så vild en følelse, som slet ikke kan beskrives, den skal mærkes.

Jeg havde egentlig affundet mig med at jeg havde det godt alene, og at det var fint. Så tog livet den berømte drejning. Pludselig derude i livet, møder jeg en. Helt tilfældigt på alle måder og med en kemi der slår gnister som bliver til en eksplosion. Endnu mere overvældende og ekstremt uventet. Ukompliceret, enestående og som et match made in Denmark. Samme energi, livsgnist, humor og alligevel forskellige. Rent faktisk har han alt hvad jeg kunne sætte tjek tegn ved, og så med ekstra glimmer på toppen og en stjernekaster oveni. Samtidig er han en type jeg aldrig havde swippet den rigtige vej ved, hvis jeg havde set ham på en dating app. Ret skræmmende egentlig, hvor mange gode ting vi misser ved at forholde os til vores egne begrænsninger og normer. Jeg skal blank indrømme at det er hans fortjeneste at vi ses. Han har virkelig gjort sig umage – på alle tænkelige punkter og så endda med kæmpe ekstra oveni.

Ironisk nok – kan vi begge takke vores besties for at have mødt hinanden.

Det er SÅ vildt og selvom det er meget nyt, føler jeg at jeg har vundet i det vildeste lotteri. Jeg ved også at jeg kan falde brat og at der ingen garantier er i livet. Men lige nu – lige præcis nu, har jeg ladet alle parader falde og bare være i det. Lige der, direkte fra højre – blev jeg ramt med 280 i timen! Det skete på den helt rigtige måde – for mig – derude i livet……….. Ekstremt overvældende og samtidig fuldstændig fantastisk.

Lige nu – elsker jeg alt – ved livets drejninger 😊

2 tanker om “Neurotransmitteren Dopamin er pt. min føde!”

  1. Hej du fantastiske, kreative, fascinerede, følsomme, LÆKKERT, intelligente, sjov, smukkeste, varmeste, kærligste, betinksomme, omsårsfulde, sexeste, blødeste ………… kvinde….
    Jeg læste din spind og det ramte mig Medcen voldsomme kraft, direkte i min hjerte… Ramte så hård at to glædens tårer triledde ud på mine kinder…
    Det du skriver er så genkendelig hos mig, hver enkelt ord .. jeg blevet ikke bare ramt af en Amors pil, men en hele salve… Føltes i hvertfald sådan…. Sidste uges tid føltes som om at jeg svævede igennem, i let beruset tilstand, uden jeg har drukket alkohol…
    Jeg er kort sagt, vild forelsket i hende, hun har taget mig med storm, hun viser mig på mange skæve, kærlige, kærlige, kærlige, kærlige, sjove, måder hvor meget hun lide mig… Føles fantastisk….
    Håber at I to får en fantastisk uendelige livs eventyr…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *