Selv sædceller angriber mig!

Jeg har aldrig rigtig lavet et nytårsfortsæt. Jeg vil sige, at jeg har sat mig mange mål i livet, det har som oftest bare ikke været lige omkring nytår. Jeg har også oftest lykkedes med mine mål! Jeg kan sagtens se fordelen ved at skyde det nye år i gang ,med gode konstruktive mål. Jeg ser også flere på løberuten i januar og februar end resten af året. Jeg ser alle bladenes forsider med slankekure, træning m.m.

Det er jo bare sådan, at det kræver en livsstilsændring. Det er ikke bare januar måned der skal løbes, svedes og spises sundt. Det er hele året. De færreste holder den kørende. Heller ikke mig. Det er lige som alkoholikeren, der skal lade flasken være resten af livet. Eller rygeren der er stoppet, som bare ikke kan være festryger. Sådan har jeg det med sukker. Det er enten eller.  Jeg kan ikke bare tage et lille stykke chokolade fra en plade. Næ, nej – ned skal hele pladen og helst også dens søster og bror (fordi der eksempelvis var tilbud på 3). Jeg skal IKKE have det i huset! BUM.

Kalorier angriber mig….. Jeg skal bare passere hylden i supermarkedet med søde sager, så er det som om at kalorierne bare overfalder mig og at bukserne allerede strammer på vej op til kassen. Jeg er en kaloriemagnet. Førhen var det også sådan med sygdomme. Var der en person der boede 3 veje væk, som havde optakt til forkølelse, influenza, øjenbetændelse eller lign. så fandt det den direkte vej op til mig. Så snart jeg åbnede hoveddøren, så blev jeg overfaldet….

Det har også været sådan med at blive gravid. Jeg skulle bare sætte mig i en sofa, hvor der dagen før havde siddet et hankønsvæsen, så var jeg gravid. Selv sædceller angreb mig, på højlys dag. Det er der så råd for og i dag er jeg beskyttet i alle ender og kanter. Jeg har bare ikke fundet kalorie spiralen! Nu er jeg så hoppet med på vognen med Bitz store kur, ligesom 100.000 andre danskere. Det tegner rigtig godt og er super lækkert! Jeg har i en lang periode levet på Palæo (Stenalderkost), som har været virkelig god for mig. Jeg blev bare lidt låst fast og manglede inspiration og fik stadig mine sukker cravings! Christian Bitz madplaner minder meget om Pæleo og jeg tilpasser den til mig.

Nu skal det være. Både fordi jeg synes at mine bukser strammer, men mest af alt fordi jeg kan mærke at min krop får det godt. Den smiler til mig, når jeg ikke tilfører den sukker og alt for mange tomme kulhydrater. Jeg er mindre træt, min hud bliver pænere og mit tøj sidder bedre!

Fristelserne er derude – men denne gang får de IKKE lov at angribe mig. Hvis nu jeg spørger min kæreste om ikke vi skal have sex, hver gang jeg får lyst til søde sager, så tror jeg han gør store øjne! Det skal prøves – det er jo total win/win (han bliver nok lidt træt at se på det næste stykke tid)!

Bitz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *