Identitetskrise?! Eller positiv forandring?

Jeg har mange gange i mit liv været i forskellige former for forandringer. Nogle kalder det identitetskriser, det synes jeg bare er et ikke så positivt ladet ord. Jeg tror de fleste af os, igennem livet, kommer ud steder hvor vi føler at vi ikke helt kan bunde og vi skal genfinde stabilitet og sikker grund igen. Jeg er HELT klart en eventyrer med stort E. Jeg lever ekstra meget, når jeg er der hvor jeg ikke helt kan bunde. Jeg hviler så endnu mere i mig selv når jeg har fast grund under fødderne igen. Igennem livet har jeg taget nogle VILDE valg. Ofte i perioder hvor der er sket forandringer i mit liv. Dengang jeg blev syg, prøvede jeg at holde fast med næb og klør, for at forblive den jeg var. Indtil jeg faktisk fandt ud af HVEM jeg var! Jeg blev overrasket! Overrasket over hvor stærk jeg var. Hvor stædig jeg var. Hvor positiv jeg var.

Lailsilke

Igennem hele mit forløb har jeg skulle genfinde mig selv, da der har været forskellige rutchebaneture. F.eks. da jeg blev skilt gik jeg 835 km i Spanien og fik lige inden tatoveret hele min ryg. Lige pt. blæse forandringens vinde igen. Jeg er blevet klippet korthåret, som i helt kort. Ikke de store tanker over det, bortset fra om jeg ville få flere tilbud fra kvinder, men igen det fik jeg også før 🙂 Jeg har skullet genfinde mit jeg og det ved jeg godt lyder HELT åndsvagt, med tanke på de ting jeg ellers har været igennem, men der ligger utrolig meget kvindelighed i sådan noget som HÅR. Altså det på hovedet 😉 Jeg er SUPER glad for mit “nye” hår! Det tager TID at være korthåret. Pludselig kan jeg bare ikke helt have det samme tøj på. Jeg bliver stoppet af fremmede mennesker på gaden som siger de synes mit hår er helt vildt fedt. Og ja, det er både mænd og kvinder…. Hvor meget kan hår lige fylde 😉 Ret så meget hos mig det seneste stykke tid! Som min søn sagde da han så mig: “Mor du ser mærkelig ud” – Heldigvis elsker jeg mærkelig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *